Comencen els tallers d’Aloha Mental Arithmetic a Igualada i a Girona

nens abacA partir d’avui i de demà, els nens i nenes d’Igualada i de Girona, respectivament, poden d’accedir a qualsevol dels 3 tallers de millora i potenciació de les capacitats intel·lectuals d’ALOHA, subvencionat al 100% per la Mútua, és a dir, sense cap cost addicional per als mutualistes: Creativitat, Imaginació i visualització i Orientació espacial. La incorporació a les classes (dues hores, un dia a la setmana) es pot fer en qualsevol moment i es poden realitzar els tallers els que es vulguin, ja que s’obtenen beneficis en cada sessió.

Mútua General de Catalunya ofereix el servei Espai Mútua Estudi, d’ajuda i suport a pares i mares, per oferir als nens, en col·laboració amb ALOHA Mental Arithmetic, tallers específics que els ajudaran a millorar en matemàtiques i treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals al llarg de tot l’any a les instal·lacions de la Mútua.

ALOHA Mental Aritmetic, és un mètode d’ensenyament, basat en l’àbac i l’aritmètica mental, amb el qual els nens potencien la seva intel·ligència i complementen a la perfecció el seu desenvolupament escolar de forma eficaç i divertida. S’ha demostrat que entre els 5 i els 13 anys el desenvolupament mental dels nens és màxim. Si aconseguim estimular les seves habilitats analítiques i creatives des de ben aviat, incrementarem la capacitat d’aprenentatge i milloraran, sens dubte, el seu rendiment acadèmic.

2 pensaments a “Comencen els tallers d’Aloha Mental Arithmetic a Igualada i a Girona

  1. Hola, jo tinc 2 fills de 5 i 8 anys, visc al costat d’Igualada i tots som de mútua general de Catalunya, no he rebut aquesta informació del metode alhora, m’interessaria portar-hi els meus fills, que haig de fer?
    Salutacions
    Susanna

  2. Hola Susanna, els tallers ALOHA a Igualada són cada dimecres de 17:30 a 19:30 h., a la mateixa oficina de la Mútua General de Catalunya (Ctra. de Manresa, 131). Pots anar avui mateix, directament amb el nens (porta la targeta de mutualista).
    Pots trucar al telèfon 93 804 90 02 per a més informació, i també revisar les teves dades de contacte, ja que vam comunicar l’apertura del taller Aloha per email i per correu postal.
    Salutacions i gràcies per contactar.