Els nens milloren les seves capacitats intel·lectuals amb Mútua General de Catalunya

El passat 12 d’octubre, el Diari de Girona va publicar un article sobre l’Espai Mútua del qual, a continuació, en reproduïm un extracte:

“Amb Espai Mútua, un nou concepte de servei de la Mútua que abraça múltiples activitats, els nens entre 5 i 13 anys, poden accedir a un mètode d’aprenentatge que estimula la seva creativitat, memòria, capacitat d’anàlisi, d’atenció i de concentració, sense cap cost per als seus pares. […]

Diari de Girona

“Espai Mútua, en funcionament des del mes de febrer a Girona, és més que un simple espai físic, és un concepte innovador i molt ampli de servei per als mutualistes que abraça múltiples activitats (Espai Mútua Negocis, Espai Mútua Estudi i Espai Mútua Aniversaris)”. […]

“Espai Mútua Negocis ofereix la possibilitat als mutualistes d’organitzar reunions de treball, xerrades, presentacions, dinàmiques de grup o qualsevol altra tasca relacionada amb la seva activitat professional.

Espai Mútua Aniversaris ofereix als pares la possibilitat d’organitzar sense cap cost per a ells una festa d’aniversari inoblidable i plena de sorpreses. Espai Mútua s’habilita com a Espai Mútua Estudi per oferir als nens, en col·laboració amb ALOHA Mental Arithmetic, tallers específics que els ajudaran a treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals i que tindran lloc al llarg de tot l’any a les nostres instal·lacions.” […]

Sobre la Mútua

“La delegació de la Mútua de Girona, inaugurada el 1999 pels aleshores conseller de Salut de la Generalitat i alcalde de la ciutat, ha mostrat al llarg dels seus 14 anys d’existència un creixement constant i sostingut en el nombre de mutualistes. El Sr. Manel Aran, fundador i primer president de la Mútua, va considerar l’obertura de la nova oficina com una reafirmació de l’objectiu de l’entitat d’oferir la millor atenció al mutualista i “sota la filosofia de descentralitzar la gestió de la nostra entitat, apropar-la al mutualista, dotant, per això, a cada oficina de l’autonomia i responsabilitats adients”. La presència destacada de la Mútua a Girona avui dia, el seu èxit i acceptació se sustenten exclusivament en la confiança atorgada pels mutualistes.”