Inaugurat l’Espai Mútua a la nova oficina de Vic

VicL’oficina de Vic ja compta amb el servei Espai Mútua. La Mútua General de Catalunya ha donat avui el tret de sortida a l’Espai Múta a l’oficna que ha obert a la Rambla Hospital 6. L’obertura de la nova oficina, de més de 200 m2, ubicada al centre de Vic, s’emmarca en el pla d’expansió i renovació d’oficines de l’entitat, i incorpora el nou servei Espai Mútua.Espai Mútua és molt més que un simple espai físic, és un concepte molt ampli de servei creat per l’entitat asseguradora, que s’està implantant gradualment a totes les oficines, amb gran acceptació per part dels socis, i que engloba múltiples activitats, pensades exclusivament per als mutualistes. L’Espai Mútua el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris i Espai Mútua Negocis, tots ells dotats dels seus respectius serveis.

Pel que fa a l’Espai Mútua Estudi, està previst que els tallers d’Aloha destinats als nens i nenes d’entre 5 i 13 anys, comencin a mitjans de març. Prèviament tindrà lloc, com ja és habitual, una xerrada informativa dirigida als pares que desitgin apuntar els seus fills.

Un comentari a “Inaugurat l’Espai Mútua a la nova oficina de Vic

  1. HE ESTAT DE VACANCES HA COLOMBIA PEREIRA HI AMB VAIG TRENCAR EL CANELL ,AMB VAN OPERAR HI AMB VAN POSAR UNA PLATINA ,LA OPERACIO HA ESTAT UN EXIT AL CAP DE DOS MESOS ESTABA CASI RECUPARADA DELTOT,LA CIRUGIA ES VA FER A LA CLINICA FRACTURAS HI FRACTURAS .TOT PER LA MUTUA HI MOLTES ATENCIONS .GRACIES PER TOT.