Campanya de donació de sang a la Mútua General de Catalunya

donacio sangEl proper 22 de juliol la Mútua, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, torna a fer campanya de donació de sang. Com en les darreres edicions, la campanya estarà oberta a tothom, al personal, als mutualistes i a la ciutadania en general i es farà al Centre Mèdic (Tuset,5-11 de Barcelona), des de les 9h fins a les 13h.

Cada dia es necessiten a Catalunya 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca.

Animeu-vos! Hem de demostrar, una vegada més, la nostra solidaritat amb la causa!