Per què contractar una assegurança de salut?

familia

L’accés a una assistència sanitària de qualitat és essencial per protegir la salut i el benestar de tota la família. Una assegurança de salut privada és una bona alternativa si volem disposar d’una atenció especialitzada que ens ofereixi la tranquil·litat d’estar protegits enfront als imprevistos de salut que puguin sorgir en el dia a dia.

Qualitat, rapidesa i comoditat són els motius principals pels quals cada vegada més persones decideixen contractar una assegurança mèdica. Tot i que el punt fort depèn de cada usuari i les seves necessitats, els avantatges que ofereix són molts.

Agilitat, comoditat i rapidesa en els serveis i gestions

L’estalvi de temps en l’accés a especialistes, proves mèdiques, diagnòstics i gestions és un dels principals avantatges de disposar d’una assegurança de salut.

 • Reducció del temps i de les llistes d’espera a l’hora de fer proves diagnòstiques i disposar-ne dels resultats. A la sanitat privada la mitjana és de 8 dies enfront dels 47 de la sanitat pública.
 • En els serveis d’urgències d’una assegurança de salut les sales d’espera no estan tan massificades, de manera que rebem abans l’atenció que necessitem.
 • Quan hi ha un problema de salut concret, una assegurança mèdica ens permet sol·licitar directament una cita amb l’especialista que triem, sense necessitat de passar pel metge de capçalera.
 • L’ampli quadre mèdic de les assegurances de salut ens ofereix una gran flexibilitat d’horaris, més compatibles amb la vida laboral i personal.
 • Desplaçar-se al centre de salut no és sempre possible ni necessari. Les assegurances de salut posen a la teva disposició serveis d’assistència telefònica 24 hores, assistència a través d’app mòbil, metge a domicili i serveis d’urgències perquè consultis qualsevol dubte relacionat amb malalties, tractaments, etc. Fins i tot, depenent de la pòlissa contractada, moltes assegurances compten amb orientació telefònica psicològica i pediàtrica.
 • Tenir la possibilitat de fer tràmits i gestions per per telèfon, a través del mòbil, correu electrònic o web, estalvia temps i és molt més còmode que haver de desplaçar-se.

pruebas médicas

Qualitat i tranquil·litat quan més la necessitem

La qualitat dels serveis de la sanitat privada és una de les característiques més valorades pels usuaris.

 • Contractar una assegurança de salut ens ofereix la possibilitat d’escollir el centre i l’especialista que desitgem entre un ampli quadre mèdic, ja sigui per confiança, prestigi, proximitat de casa o de la feina… I, en cas de dubte, tenim la possibilitat de sol·licitar una segona opinió mèdica.
 • La sanitat privada ofereix un servei de qualitat, amb professionals altament capacitats i accés a tractaments, equips i tècniques d’última generació.
 • En cas de necessitar hospitalització, comptar amb una assegurança de salut permet disposar de la teva pròpia habitació privada amb un llit addicional perquè un acompanyant t’ajudi de la forma més còmoda.
 • Moltes assegurances mèdiques privades inclouen cobertura internacional, que ofereix assistència en pràcticament qualsevol part del món enfront de la sanitat pública, que l’ofereix només en països associats a la Targeta Sanitària Europea.

videoconsulta médica

Més avantatges d’una assegurança de salut

Disposar d’una assegurança mèdica privada no impedeix l’accés a la sanitat pública. Si en algun moment vols anar a un centre sanitari públic per a algun tractament o hospitalització, pots fer-ho.

Una assegurança de salut ofereix moltes possibilitats per adaptar-se a les teves necessitats, com ara poder triar entre diferents modalitats i prestacions segons la teva situació personal i familiar, pressupost, etc. A més, si ets autònom, comptes amb avantatges fiscals.

L’assegurança mèdica, a més de tractaments, ofereix cobertures de prevenció, com ara revisions i proves preventives. I segons la modalitat contractada, disposes també d’assegurança dental i serveis de benestar, com ara psicologia, logopèdia, acupuntura…

És important saber que no totes les assegurances de salut són iguals. Planteja les teves prioritats i valora la que cobreix més bé les teves necessitats.

protección de la familia

Descobreix per què la Mútua General de Catalunya és la millor opció per a la salut de la teva família

L’assegurança de salut de la Mútua General de Catalunya inclou les cobertures més completes i un ampli quadre facultatiu. Es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats una atenció integral i immediata. Entre d’altres:

 • Disposa d’un ampli quadre mèdic a tot Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 10.000 professionals, centres i clíniques.
 • Hospitalització a tot el món, fins a 42.000 €, per a tractaments especials fora del quadre.
 • Cobertura d’assistència en viatge amb validesa a tot el món.
 • Espai Mútua, un nou concepte d’oficina que t’ofereix, sense cost, serveis extra d’interès per a tota la família, com ara Espai Mútua aniversari, Espai Mútua estudis, Espai Mútua empreses i Espai Mútua salut.
 • Pla personalitzat de manteniment de la salut, amb exhaustiva revisió mèdica inicial i pla de prevenció a mida.
 • Assistència integral del càncer, incloent medicacions i teràpies que altres companyies no cobreixen.
 • Assegurança dental. Odontologia bàsica coberta i la resta a preus especials.

A més, la Mútua General de Catalunya és més que una asseguradora de salut. Amb més de 35 anys de trajectòria, a més de la qualitat i la varietat dels seus serveis, també s’ha distingit per una sèrie de valors que la fan diferent d’altres companyies, com ara el fet de destinar els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. Així, any rere any incorpora a les cobertures les noves tècniques, tant diagnòstiques com terapèutiques, que ajuden al tractament menys invasiu de les malalties.

Sol·licita’n més informació enviant el formulari o trucant al telèfon 93 414 36 00.