Qui som

Darrera d’aquest projecte està la Mútua General de Catalunya, entitat asseguradora constituïda a Barcelona el 1982, especialitzada en el ram de les assegurances de salut.

Tenim esperit mutualista. El nostre lema és “En benefici de tots”. Tot el benefici va destinat al mutualista. Tots els esforços econòmics i humans van destinats a la millora i a l’ampliació de les cobertures i serveis.

El nostre ofici és protegir la salut dels socis, però no només oferint les millors cobertures de salut i la millor atenció mèdica, sinó també desenvolupant una política de prevenció, sostinguda i constant, i promocionant un estil de vida saludable. Els nostres esforços s’han dirigit sempre a complir aquesta missió i, per això, no ens sentim una asseguradora com les altres sinó una “companya de viatge” dels assegurats.

Tenim vocació divulgativa. Fem divulgació activa sobre la importància de la prevenció de la malaltia i la promoció d’hàbits de vida saludables. Aquesta manera de fer les coses forma part de l’ADN de la Mútua, és el que ens defineix i ens diferencia com a entitat asseguradora. Creiem que ningú pot responsabilitzar-se d’un excepte un mateix, però una entitat que es dedica a proveir serveis de salut i amb un marcat caràcter mutualista, sí pot (i hauria de) tractar de conscienciar o, si més no, impulsar i fomentar aquesta responsabilitat que neix del propi individu. En definitiva, co-responsabilitzar-se. Aquesta és la raó que ens impulsa a crear aquest bloc.

Per últim, volem aprofitar aquest espai per agrair als mutualistes la confiança dipositada en nosaltres i convidar els que encara no ens coneixen a descobrir-nos, que ens “provin”, perquè estem convençuts que quedaran gratament sorpresos.